Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
MAKKELIJK IN GEBRUIK EN ONDERHOUD MET EEN PROFESSIONELE UITSTRALING EN EEN EIGENTIJDS DESIGN

BSR BEHANDELBANK
  • Zeer eenvoudig in hoogte verstelbaar
  • Hydraulisch (geen veren)
  • Electrische bediening met afstandsbediening
  • Uitgebalanceerde voetenplank
  • Professionele uitstraling, eigentijds design

Prijzen op aanvraag


Klik hier voor de brochure


DE BESTE KWALITEIT

De behandelbanken worden gemaakt bij Meubelfabriek KEMO in Sittard, een bedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft met het op ambachtelijke wijze vervaardigen van maatwerkproducten in de houtbranche. Zij hebben een ergonomische bank ontwikkeld, gebaseerd op het Zuid-Afrikaanse model.

Het nieuwe ontwerp is van enkele technische verbeteringen voorzien en heeft een eigentijds uiterlijk gekregen. Voor de bank wordt -A- kwaliteit Frans eiken gebruikt. Het ontwerp is bijzonder degelijk en heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Iedere bank wordt geleverd met 2 demontabele plinten waarmee een basishoogte ingesteld kan worden (minimaal 60 cm hoog, maximaal 90 cm hoog). Vanuit deze basishoogte kan de bank eenvoudig versteld worden door het "omsteken" van een as.

In stappen van 2,5 cm kan de werkhoogte 15 cm versteld worden. De practitioner kan zo de werkhoogte aan zijn eigen lengte aanpassen (handig wanneer meerdere practitioners gebruik maken van één bank), maar ook aan het postuur van de cliënt. Bij het aanpassen van de hoogte blijft het voetenplankje plat op de grond (een must bij de zogenaamde colapsables).


BSRbank hoogteverstelling

BEDIENING

De bank wordt electrisch bediend. Door middel van een afstandsbediening kantelt de bank. De practitioner kan zijn aandacht volledig bij de cliënt houden. De banken zijn voorzien van een hydraulische pomp. Dit heeft als voordeel dat er geen veren nodig zijn en de bank spanningsloos is wanneer de motor uitstaat. De hydraulische motor is zeer geluidsarm.


VOETENPLANK

De bank is voorzien van een uitgebalanceerde voetenplank die met één vinger te bedienen is. De ingelegde rubberen voetstappen in de voetenplank laten de cliënt onmiddellijk zien waar hij kan gaan staan en geven hem voldoende grip tijdens het kantelen.

BSRbank detail
BEKLEDING

De bank heeft een zwarte skailederen bekleding die goed te ontsmetten is. Uiteraard is er een uitsparing in het midden over de hele lengte van de bank zodat cliënten van iedere lengte comfortabel kunnen liggen.